donderdag 21 januari 2016

De tijd vliegt

De dagen vliegen echt voorbij. In onze nieuwe woonplaats is er geen continu rooster dus vlieg ik heen en weer van huis naar school en weer terug en nog een keer. Ik vind het reuze gezellig om met de kids te lunchen die ook steeds weer nieuwe vriendjes en vriendinnetjes meenemen om ook mee te lunchen of lekker te spelen. Een gekakel van jewelste terwijl er ondertussen wel 3 boterhammen per kind in gaan. Zo goed aten ze niet op de oude school dus ook dat is een pluspunt.
Ik heb dus maar korte tijdsblokken voor de boodschappen, de was, het huishouden en mijn lieve kleinste jongen die nu nog anderhalve maand ongeveer thuis is. Daar probeer ik extra van te genieten want als die straks ook naar school gaat.....slik....

Het haken gaat tussen de bedrijven door ook verder. 
Er stromen langzaamaan opdrachten binnen vanuit vrienden en kennissen maar sinds deze week ook vanuit Poppin-kids
Eind november 2015 heb ik daar een mooi plekje op de site gekregen om mijn spulletjes te verkopen. En zo waar kwamen daar dus deze week wat aanvragen op binnen. Superleuk!
Ik verveel me dus geen moment!

Er staan ook nog twee hele leuke dingen op het programma. Ik kan er nu nog niet teveel over zeggen. Maar ik ben er lekker mee bezig zullen we maar zeggen. Binnenkort meer hierover.

Eigenlijk niet zo raar dus dat de tijd vliegt zoals de titel al zegt.

Ik had in mijn vorige blog een foto laten zien van onderdelen van Amigurumi's van DenDennis. 
Hieronder het eindresultaat:Ik heb zelf een patroon geschreven voor dit rammelspookje (staat onder het kopje patronen, hoe kan het ook anders ;-)):Ik heb nog wat accessoires gemaakt voor in ons nieuwe huisje:
En op dit moment ben ik bezig met een patroon schrijven voor leuke booties omdat ik online wel patronen kon vinden maar na aanschaf er echt niet uit kwam (en ik kan best wel goed patronen lezen al zeg ik het zelf). Hier een kleine sneak preview....maar ik ben er nog lang niet.En nog wat leuke pakketjes verstuurd...(maar die kan ik niet helemaal showen omdat de eigenaren er nog niet van op de hoogte zijn) dus hier een klein stukje van de pakketjes:Geen opmerkingen:

Een reactie posten